2015. május 31., vasárnap

Esküvői virágcsokor és virágkiegészítők

Megrendeltük a virágokat, így már nyugodtabb vagyok. Nem sokat hezitáltam a virágom kinézetét illetően, mivel tudtam, hogy valami kicsit különlegesebbet szeretnék, de mégsem olyat, ami nem illik bele az általunk elképzelt esküvőbe. Így esett a választás a bazsarózsára, ami kinyílva hatalmas és gyönyörű, persze rózsákkal kiegészítve. Mivel van egy virágos, aki kifejezetten ezzel a gyönyörű virággal foglalkozik, így természetesen rájuk esett a választásunk. Ez a bolt nem más, mint a Laura Virág (honlapja ide kattintva megtekinthető) a Király utcában. A mini üzletük is kifejezetten vintage stílusú, a Vintage Garden-be ők csinálják mindig a dekorációt (facebookja), és így a csokrom is meg persze a szülőköszöntő csokor is vintage stílusú lesz.

Forrás
Tőlük rendeltük meg a menyasszonyi-, a dobó-, és a szülőköszöntő csokrokat, valamint a vőlegény és tanúkitűzőt, hogy minden egységes legyen. Persze a helyszín először mondogatta, hogy sokkal jobb lenne, ha ezeket is Ők csinálnák, hogy még egységesebb legyen, de ebben teljesen biztos voltam, hogy nem érdekel ennyire az összehangolás. Színvilágban meg fog egyezni a dekorációval, (mivel minden törtfehér és bézs lesz), de az asztalközepeken helyet kapó rezgő nem fog visszatérni a csokromban, de én ezt egyáltalán nem bánom, mert laza esküvőt szeretnénk, ahol mindenki érezze jól magát és kötetlenül legyen kellemes :)
Forrás
Természetesen jó lett volna, ha az egész dekorációt Tőlük tudtam volna megrendelni (láttam képeket amiken Ők csináltak és nagyon szépek voltak), de valószínűleg túl sokba került volna.


Természetesen ezt lehet tovább is fokozni. Nekem nagyon tetszik a viráglabda dekorációnak. Ez is lehet különböző virágokból és felfüggesztik lógó dekornak. Akinek vannak koszorúslányai, nekik is kell kicsi, könnyed csokorról gondoskodni, meg persze az asztaldíszről is gondoskodni kell és nem szabad kifelejteni a kocsidekorációt sem. (nekünk nem kell, mivel mi a szertartás(ok) között nem változtatunk helyszínt kocsival).

Forrás
Forrás
Persze a menyasszonyi csokor is lehet több fajta és formájú. Az egyszerű virágoktól lehet választani a legkülönlegesebb virágokig, lehet gömbcsokor, leomló vagy csak néhány szál. 
Élő virágot lehet hajba tenni, a tortára vagy különlegességképpen csokor helyett lehet csuklódíszként hordani, ami praktikusságot nézve tökéletes, hiszen nem kell fogni, és szabad mindkét kéz.


Forrás
Forrás
Forrás
Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése