Dekorációs tippek

Jókívánság sarok
 
Forrás
Ötletes dolog lehet egy jókívánság sarkot csinálni, ha a helyszínen van rá elég hely. Minden vendég felírhat egy jókívánságot, amit beledob egy gyűjtőládába/dobozba. Ide fel lehet függeszteni régebbi fotókat, emlékeket, amik az esküvőig vezettek, valamint kitenni a párra utaló tárgyakat. (ha például imádnak mindketten utazni akkor földgömböt, ha imádják a halakat, akkor akváriumot...)


         

Téli dekoráció - csipkebogyó

Forrás
Télen tartott esküvő esetében ki nem hagyható dekorációs elem a fagyöngy és a csipkebogyó, valamint az örökzöldek tűlevelei. Tökéletesen lehet velük díszíteni mind az asztalokat, mind a ceremóniát, így a téli időszakú esküvő is meleg hangulatot fog sugallni.
Tökéletes lehetőség arra, hogy a karácsonyi ünneplést, ami a szeretet ünnepe továbbhúzzuk az esküvőig, így a meghittség teljesen átjárja a lagzit is :)

       
           

Faragott gyümölcs

Forrás
Akinek valami nagyon különleges és egyedi dekorációra vágyik, annak tökéletes választás lehet a faragott dinnye. Vannak kifejezetten erre szakosodott profik, akik bármilyen gyümölcsből, zöldségből egyedi dekorációt tudnak faragni, ami így egy esküvőt felejthetetlenné tud tenni. Nem mellesleg a végén meg is lehet enni, hiszen ki ne szeretné a dinnyét. Egy hátránya van, biztos hogy nem lehet eltenni örök emléknek.
(Különösen ajánlott köztudottan dinnye-imádó pár esküvőjére)

           

Cukorka asztal

Forrás
Ha sok gyereket várunk aranyos ötlet lehet ha külön csinálunk egy cukorka asztalt, ahol kedvükre nassolhatnak. Kifejezetten jól mutat egy lezser vagy színesebben dekorált esküvőn, mivel így külön dekorációként is kiváló szolgálatot tehet. Ha mókás esküvő a cél, akkor még az asztalokon elszórva (mint esküvői asztaldekoráció) is jól mutat :) Természetesen a sima cukorka mellett helyet kaphat itt a pillecukor és akár a gumicukor is.


Megnyomatott M&M


Forrás
Különleges, de mindenképpen egyedi esküvőre az M&M-ek megnyomatása, ahogy ez kivitelezhető szőlőcukorra vagy bármilyen másik ételre, édességre.
Akár az esküvői asztalra szórva, vagy egy külön desszertasztalon mindenképpen jól mutat rányomva akár csak egy monogram, dátum vagy akár egy mini portré.
Természetesen ehető (színes ételfestékkel vannak megnyomva), így mivel nagyon finom hamar hűlt helye marad :)
Van aki nem dekorációnak, hanem inkább köszönetajándékként adja a vendégseregnek átlátszó kis nejlon/tüll zacskókba adagolva, selyemmasnival átkötve tökéletes és persze finom ajándék.

           

Popcorn bár

Ez a legújabb divatok egyike, aki valami extra különlegeségre vágyik és egy kis lazaságot vinne bele az esküvőbe annak elsőszámú dekorációs ötlet. Leginkább vintage/rusztikus stílusú esküvőkbe illik bele, de tematikus esküvőnél (pl. egy film köré épített) is kiváló és egyedi kiegészítő.
A különböző ízesítésű ropogtatnivalókban is igen nagy a választék, a sós mellett választható csokoládés vagy gyümölcsös ízű.(biztos még sok közül lehet választani)
Van egy cég, aki kifejezetten popcorn bárok bérbeadásával foglalkozik, nála a standok stílusa is választható, így még jobban alkalomhoz illőre lehet formálni. A 'tálalása' is több féle képpen nézhet ki: lehet szedni/tenni papírzacskóba, saját kézzel készített papírtölcsérbe vagy persze tálba.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése