2015. október 11., vasárnap

Események, történések

Restellem, hogy ilyen sok idő kimaradt az előző bejegyzésem óta. Jól esik, hogy többen rákérdeztek, hogy mikor is lesz újabb írás? - igyekszem, igyekszem :)

És hogy mi történik mostanság az életünkben, ami úgy leköt az esküvő óta? Leginkább a jövő tervezgetése. Tervbe van véve egy nagyobb élettérbe való költözés, ahova elférne egy - jelen pillanatban csak képzeletben létező - leendő nagyobb család. Éppen ezért legelső lépésként elkezdtük árulni a mellettünk levő kis garzon lakást (régebbi terv volt a két lakást egybe nyitni és abból létrehozni egy nagyobbat és élhetőbbet, de arra jutottunk a végén, hogy egy picit nagyobb családnak az is kicsi lenne, így jutottunk a döntésre, hogy eladjuk és abból egy nagyobba költözünk).

Nincs más hátra, mint előre: elkezdtük árulni - a hasonlóképp csodaszép panorámával rendelkező - kicsi lakást a szomszédunkban.
(Itt a reklám helye: akinek a környezetében tudomása van róla, hogy valaki keres egy 31m2-es, rendkívül jó elhelyezkedésű, panorámás, kicsi lakást (néhány rész felújítandó) a 4. emeleten, egy lifttel rendelkező házban, az legyen kedves elújságolni neki, hogy pont van egy ilyen eladó :)

És hogy nehogy kihagyjam a közös időtöltés örömét a bejegyzésből, voltunk Agárdon egy hosszú hétvégét pihenni (leginkább sétálni, sétálni és sétálni :) és hát mondanom sem kell, hogy nagyon élveztük. Kifogtuk azt a hétvégét, amikor a legtökéletesebb volt az idő, béreltünk egy szobát a Bagolyvár rönkházban (ezt a szállást találtuk a legolcsóbbnak, ráadásul a központban van) és csak kikapcsoltunk, élveztük a jó időt. Rengeteget gyalogoltunk, nézelődtünk és nem utolsó sorban ettünk egy halászlevet a kedvenc helyünkön. Ugyan a hat szobás rönkházhoz csak egy, közösségi kis konyha tartozik, mivel egyedül voltunk az egész házban így egy saját étkezőt is kaptunk :)
Tökéletes választás volt egy hosszú hétvégére, bármikor visszatérnénk erre a szálláshelyre.

2 megjegyzés:

 1. Gratulálok. Ilyen bejegyzések szükségesek, mert hasznosak, ötletadók.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Névtelen!
   Nem kötelező olvasni a blogomat. Téged sem kényszerít senki. Házasságkötésem után át is neveztem - az addig kifejezetten házasulandó tanácsokkal és ötletekkel ellátott - blogom Házas mindennapokra, ami már nem igazán a házasságkötésre koncentrál, hanem a saját tapasztalataimra, mindennapjaimra.
   Úgy érzem egy év alatt szinte teljesen kimerítettem az esküvő témáját, amennyiben persze kérdés vagy bármi igény merülne fel, szívesen segítek és írok róla.
   Úgyhogy ha leírod, hogy miről olvasnál szívesen, akkor esetleg tudok hozzá igazodni.

   Törlés