2015. augusztus 23., vasárnap

Az együtt töltött idő

Ez a nyár is mindjárt eltelt. Felfoghatatlan, hogy amire egy éven át készültünk és a legjobban vártunk - az esküvő - egy pillanat alatt elillant. Nem csak hogy elillant, de már lassan történelem :)

Pont azért, mert az idő rohan nem lehet elégszer hangsúlyt fektetni az együtt töltött idő fontosságára. Mióta férj-és-feleség vagyunk még inkább értékeljük a közös programokat és a kettesben töltött időt. 

Ezen a nyáron éreztük a legjobban, hogy minden szabadidőnket szeretnénk 'emlékekkel' megtölteni - és törekedtünk is rá, hogy amennyire csak lehet tartalmas legyen. Legelső nyári - és egyben felejthetetlen - emlékünk az esküvő, ahol olyan gyorsan repült az idő, hogy néhányszor el kell gondolkodnom, hogy tényleg ott voltunk? Tényleg velünk történt meg? 

Volt lehetőségünk egy hetet a török tengerparton tölteni (ez volt a nászutunk), meglátogattuk barátnőméket Malmőben - ahol sikerült új élményekkel gazdagodni a néhány nap alatt - annyit mentünk és néztünk amennyit csak bírtunk. Hétvégente (mivel nyáron szabadabbak Gézu hétvégéi is) van hogy kirándulni megyünk, mozizunk/filmeket nézünk, sétálunk, közösen főzünk vagy elmegyünk együtt nézelődni. Egy a lényeg mindig: hogy együtt csináljuk és közös élményekkel gazdagodjunk, mivel ezekkel az együtt átélt eseményekkel lesznek emlékeink, amik építik a kapcsolatunkat - merthogy építeni és dolgozni rajta mindig kell.

Az együtt töltött időre később is nagyon figyelni kell, mert amellett hogy mindkettőnket felölt - minden apró kettesben töltött program és kedveskedés - erősíti a kapcsolatunkat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése