2015. augusztus 1., szombat

Kész a videó!

Videóst választani a legfontosabb napunkra igen nagy kihívás. Hatalmas a választék a legkülönbözőbb árakkal (ami széles skálán mozog), így igazán nehéz eldönteni, hogy melyiket is válasszuk. Vannak különleges technikák és persze már megfizethetetlen újdonságok is. Lehet droiddal fentről képet készíttetni, helikopteres fényképészt fizetni vagy 3D-s filmet készíttetni (amihez feltételezem 3D-s Tv is szükséges, ami azért nem található meg minden háztartásban...)
Mi maradtunk a 'legegyszerűbb' verziónál és a Pro Médiát kértük fel a videózásra (az Arénában megszervezett Esküvő kiállításon esett Rájuk a választás), de nem is választhattunk volna jobban. Ürményi Robi a legkorszerűbb technikával filmezett végig (én csak csodáltam a felszerelését - főleg azt a sínt, amire rárakta a gépet, hogy ugyanabban a síkban, csak más szemszögből tudjon filmezni) és tökéletes lett a végeredmény. 
/Hozzáteszem: nem is tudom, hogy ennél többet hogy lehetett volna kihozni egy esküvői kisfilmből/ 
Ide kattintva megtekinthető a rövidfilm (a hosszú fél órás:) /azért nem töltöttem fel ide a videót, mert rontott a minőségén/

Nagyon gyorsan készen lett a videó, tökéletesen meg vagyunk elégedve, így másnak is szívből ajánlom Őket! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése