2014. december 6., szombat

DIY Ötletek

A DIY, azaz Do It Yourself egyre jobban terjed el és válik divatossá, arról nem is beszélve, hogy mennyi pénzt spórolhatunk vele és nem utolsó sorban öröm látni az eredményét, amiért 'dolgoztunk'. 

A legjellemzőbb a Csináld Magad tárgyakra, hogy egyediek és csak a képzelet szab határt a megvalósulásuknak. Kézzel készülhet az esküvőre rengeteg dekoráció, asztalszám, névtábla, köszönetajándék, a meghívó, de bele lehet csempészni a fényképekbe is kézzel készült elemeket vagy akár olyan fontos kiegészítők is saját alkotások lehetnek, mint a torta vagy a csokor.

Mivel én imádom a kézműves, egyedileg készült dolgokat egyértelmű volt, hogy amit csak lehet Én csinálok (és persze ami a helyszín kizárólagosságai miatt megengedett). Ebből adódóan a köszönetajándék és az ültető saját készítésű lesz, aminek alig várom az eredményét. Ennél többet nem árulhatok el róluk, mivel többetek jelen lesz vendégként az esküvőn és szeretném, ha mindenki ott látná először, de persze az esküvő után minden kimaradt részlet és fotó fel fog kerülni sorban :)

Jöjjenek az ötletes képek, hogy miről is beszélek: 

 DIY Ültetők:
 

DIY Meghívó (Szerintem gyönyörű, csak kicsit költséges nagy tételben):
 

DIY Dekorációk:

DIY Torta:

DIY Pénz/ajándékkártya gyűjtő:

DIY Fényképháttér:

DIY Köszönetajándékok:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése