2015. március 1., vasárnap

Próbaebéd

Ma voltunk az esküvőnk próbaebédjén, ami nem a Bambusz bárban került megrendezésre, hanem az Óbudai Rendezvényházban, a mi helyszínünk mellett.
Előre kellett leadni az igényeket, hogy milyen ételeket szeretnénk kóstolni, aminek persze azt is tartalmaznia kellett, amit választani szeretnénk.
Nagyon kritikusan álltunk neki a kóstolónak, mivel Gézunak ez az egyik legfontosabb pont, hogy a vendégek meg legyenek elégedve az ételekkel. (hozzáteszem csendesen: - ha tetszik, ha nem - nyilván el kell fogadnunk a hely ízvilágát, mivel kizárólagos a catering szolgáltatás, de persze elmondhattuk, hogy min szeretnénk változtatni)
A helyszínen összetalálkoztam Bélával, akivel az Inspire-nél dolgoztam együtt, és kiderült, hogy már itt dolgozik mint fény-, és hangtechnikus, így nem merek nagyon kritikus posztot írni, mert külön felhívta a figyelmemet rá, hogy olvassa! De így legalább könnyebb dolgunk lesz, ami ezt a témakört illeti :)

A menü két fénypontja az előétel és a desszert volt, a levesnél voltunk a legkritikusabbak, a főétel válogatásból volt néhány ami a legjobban elnyerte a tetszésünket, így azokat választottuk.

Összességében jó hangulatban telt, kicsit elfogott minket az érzés, hogy már nincs is olyan sok idő hátra és milyen izgalmas is, hogy most a menüsort választjuk ki!

A végleges menü legyen meglepetés :)

A dekorációs nyílt napra április 18-ára jelentkeztünk fel. Úgy hiszem mi a kicsit problémás esetek közé tartozunk, akiknek szilárd elhatározásuk van néhány dologról, amiből nem engedünk, így inkább ránk hagyják, minthogy kezdjük elölről :)
A dekoráció egy nehéz kérdés, mivel körülbelül tudjuk hogy mit szeretnénk, azonban azt nem tudjuk, hogy a dekoratőr mire képes és mennyire tudja egyedileg ránk formálni a miliőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése