2015. március 28., szombat

Tortadísz és anyakönyvvezető

Kezdem azzal, hogy teljes mértékben kiélvezzük a meghívók kiosztásának örömét. Nem kapkodjuk el, és amikor odaadjuk valakinek és rácsodálkozik, hogy milyen szép az olyan jó érzés :)
Igyekszünk, hogy minden ehhez a stílushoz és mintázathoz illeszkedjen, így már kértünk is ajánlatot a készítőjétől menükártyára és asztalbeosztásra.
Ígérem, amint kiosztottuk mindenkinek felteszem ide is! :)


Voltunk az anyakönyvi hivatalban módosítani a nevemet. A hölgy, aki le fogja vezetni a szertartást nagyon kedves volt, kifejezetten örülök, hogy ilyen aranyos anyakönyvvezetőt kaptunk. Készségesen segített nekünk még abban is, ami eddig nem lett elintézve, merthogy igen, ilyen is volt. Az előző hölgy, aki intézte nem pecsételte le a kitöltött papírokat (így nem volt hiteles), nem mondta nekünk, hogy külső helyszín esetén kérvényt kell írni (amit elvileg pozitívan bírálnak el, de akkor is kell - persze a pénzt rohanjunk befizetni), így megírtuk most a kérvényt is, valamint eddig nem volt megbeszélve, hogy a szertartáson milyen plusz dolgokat szeretnénk (gyűrű felhúzás, homok szertatás, szülőköszöntő rész). Tanulság: még mindig mindenre többször kell rákérdezni, hogy biztos, hogy teljesen rendben van minden?

A tortadísz tekintetében már egy ideje tudjuk, hogy milyet szeretnénk. Kerámia legyen, hogy el tudjuk tenni esküvő után emlékbe és egy nagyon picit hasonlítson hozzánk a pár. Találtunk is pont ilyet, ahol a vőlegény átöleli a menyasszonyt, aki a lábait felemeli. Szerintem jól fog mutatni a tortán (amit még nem tudunk, hogy milyen lesz), és ami a legfontosabb: nem vész kárba, hanem örökre megmarad.
Persze van aki marcipánból szeretne egy szerelmespárt vagy virágot, van aki cukorvirágot álmodott meg oda és van aki egyszerűen csak nem is gondolta ki, hogy milyen is legyen a 'csúcsdísz'. Nekünk tetszik a választásunk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése