2015. április 4., szombat

Szépészeti kezelések

Minden menyasszonynak fontos, hogy a nagy napon szép legyen, vagyis Ő legyen a legszebb. 
Ez azonban minden nőnek mást és mást jelent. 
Van aki már egy kis sminktől így érzi magát, van akinek pedig még a különböző szépészeti beavatkozások sem elegek.

A szépészeti kezeléseknek is több 'szintje' van. 


A legtermészetesebb a kozmetikus. Én is el fogok menni egy kis pihentető arckezelésre, szemöldökszedésre (Ancsához - az egyik kozmetikus a fitness teremben, aki nagyon ügyes), de ilyenkor meg lehet csináltatni a gyantáztatást, különböző egyéb kezeléseket, akinek problémásabb a bőre egy kis gőzölést (hogy felpuhuljon a bőr), szemöldök és szempillafestést, vagy 3D és 4D szempillát. 

Egyre felkapottabb a fogfehérítés, hogy a fotókon a legszebbek legyenek a mosolyok. Ezen mi is gondolkodtunk, még nem tudjuk, hogy akarjuk-e. Nem olcsó mulatság, de az esküvőkiállításon kaptunk két kupont, így csak a negyedét kellene kifizetni (ami gondolom a cégnek még így sem ráfizetés...)

A manikűr, pedikűr, körmös  igen lényeges az esküvő előtt, mivel a gyűrűhúzáskor minden tekintet a kézre összpontosul. Mind a női, mind a férfi kéz esztétikailag sokkal szebb, ha rendbe van téve és persze sokkal jobb érzés is :)

Extrémebb döntés a hajhosszabbítás, egy új hajszín, vagy a legújabb kitaláció a felfestett ékszer egy igazi helyett (nyaklánc, karkötő). Ezek persze tőlem igen távol állnak, de biztos van aki él velük :)

és aki még ennél is továbbmenne, annak ott a zsírleszívás, szájfeltöltés, mellnagyobbítás és egyéb plasztikai beavatkozások.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése