2015. április 25., szombat

Dekor a helyszínen

Voltunk a Bambuszbár-ban dekor napon, hogy egyeztessük, hogy milyen is lesz a díszítés.
Én már előre összeszedtem néhány fényképet olyan elemekről, amik szeretnénk ha megvalósulnának, így legalább nem a sötétben kóvályogtunk, ami az elképzeléseket illeti és mindenkinek kicsit könnyebb volt, hogy merre induljunk el.
 
Az alapkoncepció mindenkinél ugyanaz ennél a helyszínnél (körasztal székekkel), már csak az a kérdés, hogyan alakul tovább a design.
Rengeteg variációja van a kinézetnek, többek között lehet letisztult minimál, vintage, egy külön szín vagy ötlet alapján felépített elképzelés, de ezen belül is rengeteg a variáció.
Nyilván mindenkinél más elképzelést takar a vintage stílus (mi inkább a visszafogottabb mellett döntöttünk) de ha elkezdeném taglalni, hogy mennyi rengeteg ötlet alapján lehetne a dekort megcsinálni, akkor lehet hogy 1 évig csak erről kéne a blogot vezetnem :) Ezért is döntöttem úgy, hogy létrehozok a blogon egy külön 'fülecskét', amit csak a dekorációknak szentelek (1-1 ötlet, elképzelés, anyagfelhasználás, divat...), így akit érdekel mostantól majd azt is olvasgathatja :)

A lényeg számomra az apróságokban, elrejtett dolgokban van, azaz minden legyen harmóniában (nálunk szinte semmi nem lesz fehér színű, hanem tört-fehér), minden apró részlet nagyon fontos, azaz pontosan meg kellett beszélni, hogy hova kerüljön az ültető, milyen formájú legyen a menükártya és persze hogy hogyan nézzen ki az asztalbeosztás (ezekben mind nagyon köszönöm a rugalmasságot, merthogy elkészíttethetem a hölggyel, aki a meghívókat csinálja -Béla kérlek tolmácsold :)

Fontos volt, hogy megbeszéltük, hogy adnak sok vázát, amibe majd a különféle csokrokat tehetjük (a főcsokrot, a dobócsokrot, a köszöntő csokrokat - abból legalább 2, maximum 4 - ha a nagyszülők is kapnak)
 
Nem utolsó szempont, hogy magát a ceremónia helyszínt is átbeszéltük, a híd is kicsit ki lesz díszítve és a székek pont ugyanúgy lesznek 'felöltöztetve', mint a vacsoránál.
 
Nem feledkeztünk el a helyszínre vezető út dekorálásáról sem. A K hídtól elindulva (még nem tudom, hogy milyen távolságban - árfüggő) a fatörzsekre ki lesznek kötve lufik, és lesz 2 molinó is a legkérdésesebb pontokon. 

Remélem csodaszép lesz minden, mind a dekoráció, mind az egyéb dolgok is rendben lesznek és az étel is meleg és finom lesz.

Ha bármi kérdésetek lenne szívesen válaszolok, nehéz volt kevés dolgot belesűríteni ebbe a témába :)
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése