2015. június 6., szombat

Edzés a jó kondícióért

Már egy ideje elkezdtem edzeni a B4 Fitnessben (itt a honlapja). Az indok teljesen egyszerű: szeretnék egy kis kondíciót és persze ha ezzel még egy kis izom is rám jön az már csak plusz.
Amikor valakinek mondom, hogy edzek, mindenki rögtön rávágja: de hát neked nem is kell fogyni, tökéletes az alakod.
Nem értem, hogy miért mindenki fejében úgy él az edzés szó, hogy edzés=fogyás.
Persze nem egyedül edzek, hanem Gézu öccsével, Márkkal, akinek van személyedzői végzettsége (valamint nem mellesleg Nálunk személyedző, úgyhogy hívjátok bátran!- 0670/627-48-20), így ő adja egymás után a feladatokat, amúgy fogalmam sem lenne, hogy hogyan építsek fel egy edzést. (de mivel Márk profi, semmi szükség, hogy tudjam:)
Nagyon ügyes, élvezem, hogy mindig épp annyira dolgoztat meg, hogy pont soknak érezzem, így mindig legyen izomlázam. Nem mellesleg képes elviselni a nyafogásom (vagyis úgy csinál, mint akit nem érdekel /amúgy biztos halálba idegesíti/, ami jó, mert így nem hagyja, hogy feladjam:)

Leginkább mindenre dolgozunk egy kicsit, úgyhogy nem az a cél, hogy hatalmas izomkolosszus legyek, hanem hogy átmozgasson és fitté tegyen a mozgás.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, mind a termet, mind Márkot és persze a mozgást/edzést, nem csak esküvő céljára :)

Persze ezen kívül vannak olyan feladatok is, amiket otthon is lehet végezni /akinek van még otthon is energiája és erős akarata/, mint például a fekvőtámasz, a guggolások, felülések, lábemelgetések, valamint a vádli erősítése.










 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése