2015. június 27., szombat

Na, izgulsz már...?

Ahogy egyre közeledik az esküvő, mindenki egyre csak azt kérdezgeti, hogy na, izgulsz már?
Erre a furcsa kérdésre nem könnyű válaszolni. Az izgulásnak is számtalan megnyilvánulása van: máshogy izgultam, mikor az volt terítéken, hogy vajon felvesznek-e a gimnáziumba, máshogy ahogy a főiskolán egy vizsga eredményére vártam és teljesen más ez a mostani érzés is. Leginkább azért izgulok, hogy minden az eltervezettek szerint alakuljon, minden szép és jó legyen és az érzésre, ami utána leszek (azaz feleség) izgatottan tekintek és várok. 
Ha már az izgalomnál tartunk, leginkább azért izgulok:
Forrás
- hogy sikerüljön az kicsit magasabb sarkú cipőmben kibírnom 'rengeteg' időt és ne essek hasra, (--> sosem hordok magassarkút)
- hogy semelyik szolgáltató ne felejtse el az esküvőnket,
- hogy jó idő legyen,
és nem utolsó sorban, hogy Gézu szemében (az általam választott ruhában, hajjal és sminkkel) lássam, hogy ezen a különleges napon (bizony) mi vagyunk a középpontban és jól választott immár 5 éve:)

Forrás
Ami ennek a hétnek a legfontosabb előrehaladása volt, az a fotózás helyszínének a véglegesítése. 
Számtalan helyszínötlet közül végül az lett a nyerő, amihez nem kell a fél országon/városon átbumlizni megadva annak az esélyét, hogy egy baleset/dugó miatt lemaradunk a saját esküvőnkről. Így esett a választás fotósunk ajánlásával a Római partra, K-hídra és a Hajógyári sziget (nem a vendégek által közlekedési útvonalként használt) egy részére. 

Sikerült véglegesíteni a vendéglistát, megcsinálni az ültetést. (egész kedves létszám lett a végén, így a helyszín lehet kicsit nagynak is fog tűnni)
Bevallom az ültetés készítése bizonyult az egyik legördöngösebb feladatnak, amihez anya nagy segítség volt, de bevallom roppantul élveztem :) /attól függetlenül, hogy néha muszáj volt olyan döntéseket hozni, hogy bár valakit máshova is nagyon szerettem volna ültetni, mégsem tudtam, mert egyszerűen nem fért oda :)/
Remélem ezt mindenki megbocsájtja Nekem és persze a vacsora után mindenki oda ül, ahova csak szeretne. 

2 megjegyzés:

  1. Az Óbudai- (Hajógyári) sziget, a K-híd valóban ragyogó fotóháttér. A Római-part sajnos áldozatul esett az üdülők összeomlásának, romantikusnak viszont kiváló. Ha jól emlékszem Eszter anyai nagyszülei is gyakorta eveztek el innen kapcsolatuk hasonló időszakában, mint most Eszterék vannak, de lehet hogy tévedek. Akkor 1955-öt írtak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek utána fogok kérdezni! :) Reméljük szépek lesznek a képek, de mivel a fotósunk kiváló így biztosan azok lesznek :)

      Törlés