2015. július 5., vasárnap

Pihenés és leánybúcsú! :)


Így az utolsó előtti héten adtunk magunknak néhány napot és még egy kapott wellness alkalmat felhasználtunk hogy együtt pihenjünk Inárcson.
Nagyon jól esett a pihenés, előre rápihentünk az esküvőre és az előtte levő izgalmakra, hogy az esküvőt lazán és kipihenten várjuk.
Minden ilyen kettesben töltött idő, utazás vagy bármilyen program megerősíti a kapcsolatunkat és szerintem ez mindig fontos és a jövőben is ugyanilyen, ha nem még fontosabb lesz.


Mivel először Inárcson is néztünk esküvő helyszínt (a Bagolyvárat), így odafele menet úgy döntöttünk, hogy ott ebédelünk meg és megkóstoljuk, hogy milyen lett volna ott a vacsora. /egyébként feltett szándékunk a másik két potenciális helyszínen is megenni egy-egy ebédet az esküvő után :)/ A Bagolyvárban az ebéd isteni finom volt, és a hely is csodaszép, gyönyörű és bensőséges az étterem és a belső udvar. Egyetlen egy negatívuma, hogy kb. 50m-re van egy temető...

A pihenés alatt sikerült megírnunk az ültetőket, valamint készen lettünk az egyik jópofa játék kellékeivel is :)

És persze kihagyhatatlan megemlíteni, hogy megvolt a lánybúcsú is :)
Nagyon jópofa feladatok voltak, mind nagyon vicces és ötletes volt és persze kaptam szalagot is (férjhez megyek felirattal)!!! :)
A Zöld Teknős Teaház legfelső - Kalózos különtermébe gyűltünk össze. Nagyon jól szórakoztam, jó volt a csapat! :) Itt is mindenkinek köszönöm az együttműködést, a jó hangulatot és persze hogy eljött, valamint sajnálom, hogy voltak akik nem tudtak eljönni, de így is tökéletes volt.
Volt szembekötős lufidíszítős játék, szerelmi vallomás vicces/véletlen szavakból, fűszerfelismerés, kvíz Gézuról, testrész-felismerősdi fotóról, rajzolós kitalálós és kaptam mindenkitől egy zsákocskát, amibe mindenki írt egy-egy rövid üzenetkét (az esküvőig minden nap ki kell bontani 1-et).
Nagyon jó leánybúcsú volt és nagyon tetszett, hogy mindenki jól érzi magát a vicces feladatoktól :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése