2015. július 10., péntek

Holnap ESKÜVŐ!

Már csak egy nap van addig, hogy kimondhassam, hogy Férjnél vagyok! Az utolsó nap, amikor még "Én" vagy "Ő" van, utána már "Mi" leszünk, egy kétszemélyes kis-család. Ezután már törvényesen élünk együtt, valamint már papíron is Gézuhoz tartozom.
Nincs más hátra, mint a még nálunk lévő összes esküvői tartozékot átvinni a szülőkhöz, hogy Ők juttassák el délelőtt a helyszínre és korán lefeküdni, hogy kipihenten ébredjünk.
A körmöm is készen lett, így az utolsó fázis a holnapi haj és smink készíttetés :)

A blogom azonban ezzel nem ér véget. Az esküvő utáni hetekben részletesen beszámolok az esküvőről, a tapasztalatokról, valamint a kimaradt részeket is feltöltöm képekkel.
Mindezek végeztével pedig az életünk következő fázisáról fogok bejegyzéseket írni, így nem foglak Titeket bejegyzések nélkül hagyni.

Elég sok kérdést irányoznak felém a gyerektervezéssel kapcsolatban, hogy akkor neki is állunk a családbővítésnek? A válasz erre az, hogy idővel, de ha úgy is lesz, gondoskodni fogok róla, hogy blogolvasóim napról-napra, hétről-hétre nyomon követhessék.

És nem utolsó sorban szeretném megköszönni, hogy eddig is és ez után is ilyen lelkes olvasótáborom van, ami időről-időre bővül :) Az esküvő szervezésével kapcsolatban (ezen kívül) 60 bejegyzésem született, azaz 1 éven át minden héten legalább 1 bejegyzést tettem közzé (és tényleg nem hagytam ki egy hetet sem! :)

Izgatottan várom a holnap estét, ami utána már férjemnek szólíthatom a vőlegényem :)
Jövő héten jelentkezem az újabb bejegyzésemmel :)

2 megjegyzés:

  1. Kedves Eszter, mint egy kelet-magyarországi Eszter Fun Klub vezetője hálásan köszönöm a hasznos tanácsok regimentjét. A "recepteket" követve több fiatal pár számára sikerült megkönnyíteni életük nagy napjának megkönnyítésében. Köszönjük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy hasznos volt, akkor már elértem vele a célom! :) örülök, ha csak legalább 1 embernek segíthettem :)

      Törlés