2015. január 24., szombat

Hát még mindig...


Tudom, hogy most valami nagyon frappáns kezdést vártatok, talán, hogy: mennyiszer hangzik el ez a mondat készülődéskor.... vagy valami hasonló, pedig nincs sokkal több benne, mint ami: Hát még mindig ugyanott tartunk mint az előző helyzetjelentésemnél.


Megtorpant a szervezés. Ezt leginkább az időhiány okozza, nem pedig a lelkesedés alábbhagyása. Ezért igyekeztünk leginkább az előző félévben annyi energiát beletenni, amennyit csak tudtunk, mert ettől tartottunk a leginkább, hogy nem marad idő (vagy inkább energia) az esküvői szolgáltatók kiválasztására és leegyeztetésére, valamint a részletek csiszolására.

Tisztában vagyunk vele, hogy most már nagyon itt lenne az ideje az esküvői meghívók legyártatásának, a meghívóra szánt szöveget nagyjából kitaláltuk, a stílus is megvan, azonban valamiért ennél leragadtunk. (Vagyis a dolog amit a leragadás legfőbb okának gondolok: nem vagyunk elég biztosak a vendégérkezés időpontjában. A szertartás kezdési időpontja adott, vagyis 18.00, azonban valakitől(??) várunk egy megerősítést (vagy másik javaslatot) miszerint a vendégvárás meghívóbeli időpontja a 17.30 legyen-e.)
A Kongresszusi Központban tartott esküvőkiállítást a múlt hétvégén kihagytuk (ennek legfőbb oka a tömeg, és annak leginkább a helyszín adottságaira (kis helységek és szűk folyosók) korlátozódása. Ebből adódóan elsősorban a nyomorgás elkerülése miatt döntöttünk így, és már úgysincs sok minden, ami hiányzik.
Jövőhéten azonban nem hagyjuk ki az Arénás esküvő kiállítást, így abból mindenképpen készítek majd egy(-két) beszámolót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése