2015. március 14., szombat

Lufiposta és/helyett lufik

Lufi, lufi, lufi. Szerintem jól tudnak mutatni dekorációban, kellékként, kiegészítőként, sőt, még külön programként is.
Dekorációként nem igen gondolkodunk lufiban (ezt helyettesítve inkább virágokban és lampionokban, valamint virággömbökben, maximum hogy mindenki odataláljon a szigeten a fákra kötjük), annál inkább szeretnénk használni, mint kiegészítő.

Még augusztusban írtam egy bejegyzést szokásokról, és abban már megemlítettem a lufipostát és lényegét, valamint azt, hogy szeretnénk. Ez addig így is volt, amíg meg nem tudtuk az árát. Egy vagyonba kerül 160 főre (nem tudom már pontosan, hogy hányan is leszünk), aminek a nagy részét a felbélyegzett és megcímzett levelezőlapok adják (könnyített anyagból, hogy fel tudjon szállni). Így arra a megállapításra jutottunk, hogy nagyon szeretnénk egy közös lufifelengedést, ami nagyon jól mutat képen (a legkülönbözőbb színű lufikból - piros, sárga, rózsaszín, kék, lila, zöld...), azonban eltekintünk a posta részétől. Így kértem ajánlatot egy régebbről ismert lufikkal foglalkozó sráctól, aki bár már nem foglalkozik evvel, de készségesen segít és így harmadába kerülnek a héliumos lufik kiszállítással, mint a legnagyobb lufipostás cég árajánlata.
Én nagyon szeretnék egy csokor pasztell színű héliumos léggömböt a fotózásra, azonban ehhez előbb ki kellene találni a fotózás helyszínét, illetve, hogy hogyan kerülnek oda a lufik.
Ha már a vendégsereggel közös momentumoknál tartunk, anyu kitalálta, hogy amíg a meghívottak várakoznak, addig mindenki egy ujjlenyomatfára pecsétel egyet az ujjbegyével, mintha azok levelek lennének. Így elütik az időt míg várakoznak, nekünk pedig megmarad emléknek, így nagyon tetszik nekünk az ötlet. (persze teszünk oda törlőkendőt, nem kell aggódni :)

4 megjegyzés:

  1. Szerintem jól döntöttetek, így is szuper élmény lesz a lufifelengedés! És a fotózás is nagyon jó ötlet :)

    Én rózsaszín lufit szeretnék. *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem annak semmi akadálya hogy rózsaszín lufit kapj ;)

      Törlés
  2. Jaj, nekem az jutott eszembe, hogy apa és anya lagzijára (ami a Fészek klubban volt) mi vittünk Katival meglepetésként szív alakú lufikat. Az esküvőről vágtattunk a Fészekbe, hogy előbb érjünk oda, mint az ifjú pár, hogy legyen időnk felkötözgetni a lufikat. Az esküvői ebédről készített videón látszanak is.
    Szerintem ti is hagyjátok magatokat egy-két dologban meglepni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azzal nincs gond, hagyjuk magunkat meglepni :) Van azonban néhány dolog, amit jó előre megtervezni :) leginkább a főbb irányvonalakat, aztán úgyis alakul ahogy alakul :)

      Törlés